Kamp za perspektivne sportiste kada su u pitanju divlje vode realizovan je prošle nedelje na Magliću.Okupio je 17 sportista iz 5 klubova koji su bili smešteni u prelepom ambijentu Bogutovca.

Na spisku za slalom našla su se sledeća imena: Lazar Aleksandrović, Sergej Jovanović, Đorđe Mladenović (Gusar, Niš),  Dimitrije Andrić, Lazar Cvetković (Studenica, Ušće), Vanja Bazić, David Želi, Stevan Ristović, Milica Ristović, Nikolija Vuković, Jana Gašović I Mia Kostov (Ibar Kraljevo). Za disciplinu spust selektovana su sledeća deca:  Pavle Milutinović, Aleksa Obradović (Drina, B.Bašta), Luka Grujić, Marijan Hubak (Čačak, Čačak) i Matej Bogdanović (Ibar, Kraljevo).

Rukovodilac kampa bio je Milan Đoković, dok su sa decom radili treneri Cveta Gojić (slalom) I Marko Marjanović (spust) uz asistenciju Aleksandra Boškovića koji je bio u ulozi demonstratora.

Trodnevno zajedničko druženje poslužilo je da deca ponešto I nauče. Svakog dana na programu su bila dva treninga od čega po jedan zasebno za različite discipline dok je drugi bio zajednički. Spustaši su veslali uzvodno I nizvodno brzacima Ibra (na dužini od 6km od Magliča do Bogutovca), dok su slalomaši vežbali  na kapijama I učili tehniku prolaza kroz iste.

Kamp je odlično organizovan I postignuti su vidni rezultati I napredak kod dece I u slalomu I u spustu I svakako će im ovo zajedničko druženje koje je ogranizovao Savez, a uz podršku resornog Ministarstva sporta, ostati u lepom sećanju.