Upravni odbor Kajakaškog saveza Srbije na danas održanoj sednici imenovao je novog selektora za sprint dr Pavla Jovanova na period od 4 godine.

Novoizabrani selektor ovom prilikom zahvalio se na ukazanom poverenju UO Saveza i tom prilikom uputio poruku svim sportistima:

Drage kajakašice, kanuistikinje, kajakaši i kanuisti,

Nadomak ulaska u Olimpijsku godinu želim da Vas pozdravim i poželim Vam da u sledećoj takmičarkoj sezoni postignete svoje najbolje rezultate i predstavljate našu zemlju na najbolji mogući način.

Drage seniorke i seniori, prilika za učestvovanjem na letnjim Olimpijskim igrama je pred Vama i želim Vam da zajedno postignemo rezultat koji će  narednim generacijama služiti kao podstrek, a svima nama kao ponos.

Drage juniorke i juniori, želim Vam da u narednoj sezoni, pored dobrih rezultata, pronađete  svoje idole među iskusnijim takmičarima i krenete njihovim stopama.

Drage kadetkinje i kadeti, želim Vam da pored dobrih rezultata steknete dugogodišnja prijateljstva u kajakaškom sportu.

Drage pionirke i pioniri, želim Vam da se ugledate na iskusnije takmičare, da zavolite ovaj sport i ostanete  u njemu ceo život.

Svim trenerima i sportskim radnicima želim da što bolje sarađujemo u predstojećem periodu sa nadom da ćemo zajedničkim snagama postaviti u naredne 4 godine naš sport na zasluženo mesto kako u našoj zemlji tako i u svetskim okvirima.

Svim roditeljima dece koja veslaju želim da imaju dovoljno razumevanja i strpljenja kao i da se sami uvere u lepote ovog sporta.

Dr Pavle Jovanov,

selektor za sprint

 

Na današnoj sednici UO usvojen je Plan i program rada reprezentacije u sprintu za period od četiri godine. Usvojeni su i kriterijumi za ulazak u sve reprezentativne  selekcije za narednu godinu.