U Magliču je održan kamp za perspektivne divljovodaše, u disciplini slalom. Sa trenerima Slavkom Trifunovićem, Goranom Jovanovićem i Cvetom Gojićem radilo je 16 talenata.

– To su takmičari u kategoriji pionira i kadeta, od šestog razreda osnovne do drugog srednje škole – kaže Slavko Trifunović koji je imao i ulogu rukovodioca kampa. – Takmičari su pokazali veliku motivisanost za napredovanjem, želju za treningom ali i izuzetnu disciplinu. Pohvale zaslužuju svi koji su učestvovali u ovogodišnjem izdanju, od sportista, preko trenera do ljudi koji su pomogli oko organizacije.

Priliku da borave na petodnevnom kampu imali su: Željana Čingelić (KK Ibar), Anja Bogdanović (KK Ibar), Milica Radenković (KK Studenica), Emina Tutić (KK Stari Grad), Petar Radojković (KK Gusar), Vuk Bazić (KK Ibar), Luka Ćirović (KK Ibar), Lazar Cvetković (KK Gusar), Nikola Živković (KK Medicinar), Simeon Jerotijević (KK Ibar), Nikola Janković (KK Gusar), Rasim Đulović (KK Stari Grad), Ognjen Bogdanović (KK Ibar), Andrija Jevtić (KK Gusar), Radovan Dimitrijević (KK Ibar) i Veljko Jevtović (KK Studenica)