Deo seniorske reprezentacije Srbije otputovao je u Trebinje na prvi deo priprema za predstojeću sezonu.

Na pripremama u gradu na Trebišnjici do 21. novembra na poziv selektora našeg nacionalnog tima boraviće:

Anđelo Džombeta, Bilјana Relić, Bojan Zdelar, Ervin Holpert, Kristina Bedeč, Marija Dostanić, Marko Tomićević, Mihailo Subotić, Milenko Zorić, Milica Starović, Nikolina Moldovan, Nikola Rasulić, Petar Milković, Simo Boltić, Stefan Vekić, Strahinja Stefanović i Vladimir Torubarov.

U Trebinju će o treninzima i našim takmičarima, osim selektora dr Pavla Jovanova, brinuti i treneri: Akoš Vereckej, Đurica Levnajić, Milan Đenadić, Miroslav Rodić i Nenad Kosijer.

Pripreme za olimpijsku godinu počinjemo u Trebinju i nadam se da ćemo imati sreće sa vremenom kao prvog dana kako bismo mogli u potpunosti da iskoristimo boravak ovde. Plan je da imamo dva treninga na vodi i da nam treći trening bude trčanje ili teretana i nadam se da ćemo uspeti ove početne pripreme odradimo onako kako smo planirali„, naglasila je Milica Starović.

Među onima koji su pozvani na pripreme je i Nikola Rasulić koji se, takođe, nada da će naš tim u Trebinju poslužiti vreme:

Prvi put se sastajemo kao tim na pripremama ove godine, i ovde ćemo imati priliku da se polako upoznamo i sa novim stručnim štabom. Na početnim pripremama se najviše radi na aerobiji i pokretanju baze za naredne pripreme i dugačku sezonu koja je pred nama„, naglasio je Rasulić.

Naši takmičari prvi deo priprema završavaju 21. novembra kada se vraćaju u Beograd.