Završene su prve pripreme, u novom ciklusu, dela seniorske reprezentacije Srbije u kajaku i kanuu u Trebinju. Selektor naše selekcije dr Pavle Jovanov ocenio je ovo okupljanje uspešnim i izrazio zadovoljsvo učinkom naših takmičara tokom priprema. Šef stručnog štaba  je istakao da je atmosfera u timu na zavidnom nivou, takmičari su veoma motivisani da se što bolje spreme za narednu sezonu, a treneri okupljeni u stručnom štabu pokazali su  spremnost, želju, volju i posvećenost da na stručan način pripreme takmičare za narednu sezonu.

Pripreme u Trebinju su prvenstveno omogućile takmičarima da, predvodjeni glavnim trenerom Akošom Vereckeijem i trenerima Miroslavom Rodićem, Nenadom Kosijerom, Djuricom Levnajićem i Milanom Djenadićem, odrade deo bazičnih priprema za narednu sezonu. Praktično realizacijom priprema u Trebinju deo naše najbolje selekcije stavio je tačku na sezonu veslanja.

Do kraja godine, planirane su visinske dvonedeljne pripreme, gde će biti još jedno zajedničko okupljanje reprezentacije pred novogodišnje praznike i mini pauzu, nakon čega će uslediti nastavak visinskih priprema, u staroj bazi, na slovečnačkoj Rogli.